Ételek

Egy jó étel türelemmel és gondoskodással készül el!

Italok

Élvezze az Old Mill italkínálatát!

Ételek

Kóstolja meg ételeink egyikét az Old Mill menüjéből!

Pizza cu livrare la domiciliu

0743-450.450  sau  0743-920.920

 

« »
 
 

Rólunk

 

Nagyvárad egyik legnagyobb vendéglátó létesítménye az Old Mill étterem és pizzéria. Közel a városközponthoz, a Mihail Kogălniceanu utca 26. szám alatt található, viszont elég messze, hogy ne zavarja önt a nyüzsgés, forgolódás és az autók zaja. Emiatt az étterem hamar vált vonzóvá mindazok számára, akik élvezni akartak egy finom, jól elkészített fogást a szeretteikkel, barátaikkal egy elegáns és csendes környezetben.

Az Old Mill mindenki számára tartogat valamit érdekeset. Felejthetetlen élményt szeretnénk nyújtani minden kedves vendégünknek, nemcsak a gazdag és választékos menüvel amely helyi specialitásokkal van tarkítva, hanem a hely egyedi varázsával is. Egy eredeti és sajátos ötlet alapján születtet meg az étterem belső kialakítása, amelynek látványtervezése a borospincék és az abban sorakozó hordók formáját utánozza.

Az étterem nemzetközi menüt kínál. Szívesen várjuk vendégeinket a különböző gasztronómiai területü, a román, magyar, olasz és más konyhák specialitásaival.

Az Old Mill elsősorban egy étterem, és csak másodlagosan pizzéria, a hely mégis elismerést szerzett magának a különböző és ízletes pizza fajtáknak köszönhetően. Bármire is vágyna, az ár és kiszolgálás minősége meggyőzi arról, hogy minket válasszon.

A finom ételeket nagy gonddal és odafigyeléssel egy profi és osszefort csapat készíti el önnek. Ők 3 év óta nyújtanak folytonos, minőségi és kifogástalan kiszolgálást. Emelett az étterem egy nagyon jól felszerelt bárral rendelkezik. Az ital menüből valaszthatók: különböző fajta borok, sörök (az Old Mill az egyik azon kevés helyek közül Nagyváradon ahol szűretlen sört lehet fogyasztani), alkoholos italok, frissítők, kávé valamint számtalan tea típusok állnak még a vendégek rendelkezésére.

És mivel az Old Mill (Öreg Malom) egy különleges hely, együttműködve az Artemotion Egyesülettel, a "Színőrlés az öreg malomban" szlogen alatt kínál a pub színház szerelmeseinek műsorokat. Az éttermünk új, rendezvényeket szolgáló termében (melynek kapacitása 120 fő) lehetősége nyílik rá, hogy kedvenc showjait megtekintse feledhetetlen esték során.